Tids bestilling på telefon 8720 3059 
Alle Hverdage fra 12:00 - 13:00

En numerolog

fastslår sammenhængen mellem bogstavkombinationer og finder 
positive eller negative påvirkninger på grundlaget af talberegninger!

Vidste du at:

Numerologi har eksisteret siden oldtiden
og at Pythagoras anvendte numerologi?

Numerologi

kan hjælpe dig med en optimal sammensætning af dit navn, så du får de optimale energier
knyttet til din person. Du får også indblik i de perioder hvor du har høj og lav engergi

Flere og flere søger rådgivning når de påtænker at skifte navn.

Jeg oplever i stigende grad en interesse fra folk som kontakter mig fordi de har oplevet en negativ effekt efter de selv har skiftet navn. De har mærket hvilken ændring livet pludselig har taget, derfor søger de professionel rådgivning, og vejledning inden navne ændring.

 

Når vi ændrer vores navn, så ændre vi faktisk vores skæbne, og vi kommer lynhurtigt til at mærke effekten af det. Nogle oplever pludselig at de ikke kan holde på deres job, og andre bliver pludselig skilt!

Numerologi er ensbetydende med, at det der står, er det vi får, så når vi ændrer vores tal (navne) så får vi pludselig et andet facit. Vi tiltrækker de folk og begivenheder som står i vores tal, og hvis facit er at vi skal være uheldige i jobsituationer eller kærligheden ja så er det, det vi får.

Jeg oplever i stigende grad at folk bliver dybt overraskede over hvor meget et navn har betydet af ændringer i deres liv, men det er jo ikke navnet, men den tal energi der ligger bagved navnet.

Jeg plejer at illustrere det således:

”Alt er baseret på tal, den stol du sidder på lige nu er på et tidspunkt blevet tegnet af en designer. Hvis stolen ved en fejl blev tegnet med de forkerte mål, og designeren ikke lige opdagede det, så ville snedkeren bygge stolen efter målene, men det ville også betyde at stolen ikke ville kunne holde til den belastning som det var tiltænkt.” Det er det samme med vores navne, de tal som er bag ved navnene er nødt til at være i harmoni med vores fødselsdag, ellers er det at vi har svært ved at holde til den belastning som livet nogle kan møde os med!

Er det ikke tanekvækkende at tænke på at folk kan have boet sammen i mange år, og efter de så gifter sig, så går forholdet i stykker? Når man tager sin ægtefælles efternavn så ændre man sin skæbne, dette kan enten være til det gode eller det dårlige, og mange oplever desværre at deres forhold ender.

Hvis man lige tænker over hvad man plejer at sige i de situationer: ” det var også bare fordi de fik papir på hinanden”

Flere og flere har efterhånden fået øjnene op for, at der er noget om snakken når man ændrer sit navn, og jeg glæder mig over, at de søger vejledning inden de ændre deres navn.

Man behøver ikke at tro på numerologien for numerologien tror på dig, når du ændre dine navne så ændre du også facit.