Tids bestilling på telefon 8720 3059 
Alle Hverdage fra 12:00 - 13:00

En numerolog

fastslår sammenhængen mellem bogstavkombinationer og finder 
positive eller negative påvirkninger på grundlaget af talberegninger!

Vidste du at:

Numerologi har eksisteret siden oldtiden
og at Pythagoras anvendte numerologi?

Numerologi

kan hjælpe dig med en optimal sammensætning af dit navn, så du får de optimale energier
knyttet til din person. Du får også indblik i de perioder hvor du har høj og lav engergi

Virker numerologi overhovedet eller hvad ?

Ja numerologi virker !

De fleste vil nok blive overrasket over at vide hvor mange berømtheder, skuespillere, kunstnere og selvfølgelig almindelige mennesker der har prøvet numerologi og fundet resultaterne overraskende.

Det store problem for de fleste er ikke at tage imod de positive ændringer der sker i ens tilværelse efter udarbejdelse af et nyt/rent numeroskop, men hvordan man skal forklare sin success til venner og bekendte eller omverdenen generelt.

 

Vi er alle bundet af fordomme og bekymret for at blive latterliggjort af omverdenen, venner bekendte hvis vi åbenlyst står frem og fortælle om at vi har kontaktet en numerolog. Det at blive stemplet som naiv, lettere skør, eller få at vide "Nu rabler det da fuldstændigt for dig" er ikke et prædikat nogle af os ønsker at få lagt på os, og derfor vælger vi holde det for os selv.

Jeg har udarbejdet numeroskoper for skuespillere, fodboldstjerner, musikere, danserer, psykologer, selvstændige, virksomheder og har selv været vidne til de mest utrolige ændringer.

Hvis du er i tvivl så få en gratis tolkning af dit eget navn, eller læs lidt om hvad nogle af de kendte har at sige om numerologi bland de øvrige artikler.