Tids bestilling på telefon 8720 3059 
Alle Hverdage fra 12:00 - 13:00

En numerolog

fastslår sammenhængen mellem bogstavkombinationer og finder 
positive eller negative påvirkninger på grundlaget af talberegninger!

Vidste du at:

Numerologi har eksisteret siden oldtiden
og at Pythagoras anvendte numerologi?

Numerologi

kan hjælpe dig med en optimal sammensætning af dit navn, så du får de optimale energier
knyttet til din person. Du får også indblik i de perioder hvor du har høj og lav engergi

Oftest stillede spørgsmål om numerologi

Er der navne, der er helt forkerte til os?

Der er lærdom i alle energier, og da navne består af energier, kan vores navne være ude af harmoni med hvem, vi er i vores grundenergi.

Hvordan kan det være, vi ender med det forkerte navn?

"Forældre vælger navn til deres barn baseret på de energier, som de kender. Så de navne vi vælger kan være super gode for os selv, men knap så gode for barnet."

Hvad er det værste, der kan ske, hvis vi ikke har de rigtige navne?

Det kan man ikke svare på, men når noget er uharmonisk, går det som regel i stykker, eller spænder ben, eller gør os kede af det. Samtidig har vi alle forskellige opfattelse af hvad der er dårligst eller værst.

Vil det være godt at rådføre sig med en numerolog inden man navngiver sit nyfødte barn?

De børn, der starter med et godt numeroskop, kommer nemmere igennem livet, og når man har det godt med sig selv, lærer og lytter man bedre.

Hvad er numerologi for noget?

Vi er alle født med en grundenergi, som er vores fødselsdato, Det er dagen vi er født på, Vores navne skal være i harmoni med vores grund energi. Alle bogstaver har en tal værdi og når disse lægges sammen får vi et tal som vi kalder for navne energi. Hvis ikke de er i harmoni kan der opstå uhensigtsmæssigheder, og vi vil opleve at vi tit møder de samme udfordringer. Vi kan ikke ændre den dag vi er født, men vi kan ændre vores navne energier så de kommer i balance med vores grund energi.

Hvad er den største misforståelse folk har omkring numerologi?

"Hvis man ændrer navn får man et liv i luksus, bliver berømt, kommer til at ligne en supermodel, og kan synge fantastisk, osv. Man glemmer, at man skal leve sit eget liv, og ikke være som nogen anden."

Er der forskellige former for numerologi?

Ja, der det gamle system, som kaldæerne brugte. Og så er der et system, der er kommet til meget senere. Det nye er lidt rodet, og der bliver lavet om på det hele tiden. Man kan ikke lave om på den universale energi, og det er derfor, det gamle system virker 100 procent.

Er der lavet undersøgelser af numerologiens virkning?

Nej, desværre. For som nogen siger, hvis du får det godt eller kommer igennem en sygdom eller noget andet sker, kunne det så ikke være sket alligevel?

Kan man blive lykkelig med det numerologisk set forkert navn?

"Hvad er lykke? For nogen er det at have penge, for andre er det at have en god ægtemand, for andre er det at kunne synge, så hvad er lykke? Men igen, hvis noget er uharmonisk, er der som regel ikke det rigtige "flow"!"

Er der nogen navne, der passer bedre sammen end andre i forhold til parforhold?

Ja, og her leger lige børn bedst, som man siger. Har den ene et rent numeroskop, sine navne i harmoni i forhold til personens grundenergi, vil det være svært at klare en partner med uharmoniske energier. Det er mange gange det, der sker, når man gifter sig; man tager hans efternavn, som måske er godt for ham, men hvem ved, om det er godt nok for den anden? Og så ændres de energier, vi mødtes med, så vi ser anderledes på hinanden, og derved kan kærligheden forsvinde.

end faq