Tids bestilling på telefon 8720 3059 
Alle Hverdage fra 12:00 - 13:00

En numerolog

fastslår sammenhængen mellem bogstavkombinationer og finder 
positive eller negative påvirkninger på grundlaget af talberegninger!

Vidste du at:

Numerologi har eksisteret siden oldtiden
og at Pythagoras anvendte numerologi?

Numerologi

kan hjælpe dig med en optimal sammensætning af dit navn, så du får de optimale energier
knyttet til din person. Du får også indblik i de perioder hvor du har høj og lav engergi

Om Grundtal

På samme måde som Astrologien har stjernetegn, anvender man i numerologien begrebet Grundenergi. Grundenergien findes ud fra din fødselsdato og optræder altid som et tal fra 1 til 9.

Hvis man har fødselsdag d. 22 beregnes tallene "individuelt", og lægges sammen og bliver til Grundtallet 4

Find dit grundtal

Klik her hvis du har fødselsdag d. 1, 10, 19, 28

Dit grundtal er 1 og din planet er Solen. De typiske karaktertræk for en 1'er: 

TEMPERAMENT:
Du er viljestærk, aktiv og målrettet og går efter det, du har sat dig for. Din stærke vilje, optimisme, udholdenhed og vedholdenhed gør, at du ofte er heldig og succesrig.  Dit humør afhænger af, om tingene går, som du har sat dig for. Dette kan medføre, at du svinger fra at være en charmerende humørspreder til en kold lyseslukker.  Det er vigtigt for dig følelsesmæssigt at holde facaden, da det at vise følelser kunne opfattes som et svaghedstegn, og derfor er du lidt lukket.  Du er imødekommende og kan bjergtage andre på grund af dit store kendskab til og viden om mangt og meget.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Du har en stor frihedstrang, og du vil helst have førertrøjen på i kærlighedsforhold, hvor du derfor kan være ret dominerende.  Du har en stærk tiltrækningskraft og din vitalitet er udpræget.  Du er et kærligt og varmt menneske, hvor tryghed betyder meget.  Såfremt din partner forstår at acceptere dig og dine behov, uden at såre din stolthed, er du parat til at give ham eller hende alt.  Din partner vil være beskyttet og tryg i dine hænder.

ARBEJDSLIVET:
Du er den fødte chef eller leder, og du er desuden en god organisator, som forstår at uddelegere arbejdet.  Ligegyldigt om det er din egen virksomhed eller om du er ansat, er du meget entusiastisk, men du forventer det samme af dine kolleger. Du kræver nærmest beundring for din indsats.  Du er viljestærk, grundig og forventer tillid fra dine kolleger og overordnede i alt, hvad du foretager dig.  Desuden påtager du dig altid ansvaret og står inde for det.  Du elsker udfordringer, nye ideer og planer og står altid på spring.  Initiativet mangler ikke til at gå i gang, og mange gange lykkes det for dig at få succes.

Nøgleord:
Egocentrisk , Vinderinstinkt, ros , Perfektionist, Positiv, optimistisk, Markant og bestemt, Stædig, virker arrogant, Ærgerrig, Heldig, Lederegenskaber - lidt doven, Initiativrig, igangsætter, Iderig og fantasifuld, Stolthed/ære, Viljestærk, Kreativ i arbejde, Stor vitalitet, frihedstrang

Klik her hvis du har fødselsdag d. 2, 11, 20, 29

Dit grundtal er 2 og din planet er Månen. De typiske karaktertræk for en 2'er:

TEMPERAMENT:
Du er en ret sensitiv og dybsindig person, med telepatiske evner. Du påvirkes stærkt af dine omgivelser.  Du lever dig ind i dine medmenneskers situation og har en stærk medfølelse for andre, især for dem, som har det svært.  Du kan glemme dig selv og komme i sjælelig ubalance, fordi du indlever dig så stærkt i andre.  Du har høje idealer og stræber altid efter harmoni.  Du er meget idealistisk, men andre forstår dig ikke altid, og så går du hellere dine egne veje.  Du er noget af en humørspreder med mange talenter og ideer.  Men du kan have lidt svært ved at vise taknemmelighed.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Du nyder kærlighedslivet i fulde drag, men du er samtidig kræsen i dit valg af partner, både med hensyn til udseende, påklædning, opførsel og stil.  Du giver dig let hen og kan lide at blive erobret og spiller gerne den passive, modtagende rolle i et forhold, hvor du overlader initiativet til partneren.  Du er i bund og grund et sensuelt følelsesmenneske, som elsker at nyde livet.

ARBEJDSLIVET:
Du er et talentfuldt menneske med en meget stor kunstnerisk begavelse. Du har talent som forfatter, musiker, sanger, danser, maler etc.  Du er en sand livskunstner, som har en livlig fantasi, som giver mange kreative og brugbare ideer, men det økonomiske spil forstår du ikke altid fuldt ud.  Du er altid meget flittig, uanset om du arbejder for dig selv eller andre, men din rastløshed gør, at du har lidt svært ved at koncentrere dig.

Nøgleord
Kunstnerisk og fantasifuld, Kreativ - male, skrive, spille og synge, Fest og farver, Underholder, Nydelse, harmoni, Romantisk, Følsom, melankolsk, Venlig, Glad, Rastløs, forvirret, Omflakkende, flyvsk, Medfølelse/indlevelse, Foranderlig

Klik her hvis du har fødselsdag d. 3, 12, 21, 30

Dit grundtal er 3 og din planet er Jupiter. De typiske karaktertræk for en 3'er:

TEMPERAMENT:
Du har ærgerrighed på livet, er oftest heldig og har fremgang i  det, du foretager dig – også selvom det kan gå op og ned.  Du er videbegærlig og smitter andre med din livsglæde.  Du er ærlig og oprigtig, men følelsesmæssigt skjuler du dig bag facaden, og kan virke følelseskold på andre.  Dette skyldes dit behov for at have kontrol over tingene, hvorfor du også kan virke overfladisk.  Din stolthed er stor, du er egenrådig, men samtidig er du hensynsfuld, retfærdig og barmhjertig.  Perfektionisme har stor betydning, og intet er overladt til tilfældigheder, både i din personlige smag samt i dit hjem.  Desuden er du en livsnyder, og du har det rart med et godt grin, for du elsker at have det sjovt.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Du har en stærk udstråling og har let ved at tiltrække det modsatte køn.  Du kan være reserveret og kræsen, og dette kan medføre, at du mister flere, fine muligheder, da du har svært ved at tage det endelige skridt – spørgsmålet for dig er, om han eller hun skænker dig den status og glæde, du behøver. Bliver du først rigtigt forelsket, er du meget stormfuld, trofast og vedholdende.

ARBEJDSLIVET:
Du er den fødte leder, er meget selvstændig, målbevidst og vedholdende, hvorfor du ofte kommer langt.  Du har ikke nemt ved at arbejde under andre, med mindre de giver dig råderum samt respekt.  Du kan være egenrådig, dominerende og kompromisløs.  Du er god til at uddelegere arbejdet og din perfektionisme gør, at intet er overladt til tilfældigheder.  Du elsker succes og kommer altid videre, selv om det af og til ser lidt uløseligt ud, da du har heldet og evnerne.

Nøgleord:
Ærgerrig, Egenrådig, Målbevist, udholdende, Diktatorisk, magtfuld, Perfektionist, Pokeransigt, Avancere højt, Selvstændig, Lederegenskaber, "Snobbet", Hader nederlag, Kold, konservativ, Beskyttelsesskjold, Handlekraftig, dynamisk

Klik her hvis du har fødselsdag d. 4, 13, 22, 31

Dit grundtal er 4 og din planet er Uranus. De typiske karaktertræk for en 4'er:

TEMPERAMENT:
Du er fuld af overraskelser, en grubler som tænker meget over tingene. Nogle opfatter dig som en dybsindig filosof. Du har en hurtig tankegang og udtrykker dig nogle gange lidt uforståeligt samt har et livligt skift mellem emnerne. Du kan virke forvirret og indelukket, men det skyldes ofte, at du skal have tingene til at hænge sammen i et klart billede. Du kan føle dig urolig og splittet, og selvsikkerheden kan også veksle, men din udholdenhed gør, at du finder balance igen. Du har en ædel karakter og et stort hjerte, og du er gavmild over for dem, du holder af. Nogle gange glemmer du dig selv. Du er positiv og humørfyldt, men kan også være lidt klovneagtig, ukoncentreret og klodset. Dine anderledes ideer, pudsige og morsomme indfald kan få andre i godt humør.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Du er fantasifuld i dit kærlighedsliv og din fantasi og kreativitet gør, at dette ofte er rigt, spændende og fyldt med overraskelser. Din lidenskab og intensitet er udpræget. Med hensyn til din partner er du yderst kræsen og kritisk, og du kræver absolut troskab. Selv kan du godt lide en flirt, men alt i alt er du den trofaste, hengivne type.

ARBEJDSLIVET:
Du bryder dig ikke om rutinearbejde, ej heller om autoriteter. Du søger prestige og stræber efter fremgang på den sociale rangstige. Beskedenhed er næsten et fremmed begreb i din verden. Du er en udholdende arbejdsbi, når du først går i gang. Desværre rammes du af og til af uheld lige inden målet, men du kæmper dig tilbage. Du kan være lidt fanatisk, for du har et dybt ønske om at reformere verden. Dine spirituelle evner gør, at du befinder dig godt med at arbejde med sten og krystaller, healing, nye videnskaber og tekniske områder.

Nøgleord:
Skæbnebetonet, Styrke, mod, Udholdende, overlevelsesevne, I opposition, hader autoritet, Ændre, skifte, Være på tværs, rebelsk, Urolig, splittet, Dybsindig, hemmelighedsfuld, Hjælpe, stort hjerte, Fantasifuld, anderledes idéer, Prestige, Spirituel, sten, krystal, healing, telepati, Begynde forfra, Mangler selvtillid

Klik her hvis du har fødselsdag d. 5, 14, 23

Dit grundtal er 5 og din planet er Mekur. De typiske karaktertræk for en 5'er:

TEMPERAMENT:
Du er en mangesidig person, som gerne begiver dig ud på usædvanlige og dristige eventyr. I omgangen med andre mennesker er du livlig, slagfærdig men venlig. Din opfattelsesevne er beundringsværdig, og du er en fremragende menneskekender. Uro, rastløshed og nervøsitet kan til tider overvinde dig og resultatet kan blive, at du farer op, for da er lunten kort. Afslapning er et fremmedord for dig og du holder meget af, at der sker noget hele tiden. Du er et mere følsomt menneske, end du giver udtryk for, og din nattesøvn er vigtig, da du bruger meget energi på at være i gang.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Dit livlige og udadvendte sind kan give dig mange kærlighedsforhold. Også din impulsive søgen efter nye eventyr. I parforholdet kræver du omveksling og du forventer også din partners fulde forståelse og opbakning. Du er selv meget hengiven og kærlig, men keder du dig, begynder du at se dig om i nye retninger. Du er som kviksølv: taber man dig på gulvet, løber du i alle retninger, hvilket godt kan forvirre dig selv.

ARBEJDSLIVET: 
Du har gode kommunikationsevner og er faktisk den fødte sælger. Med din livlige og glade udstråling, er det muligt for dig at gebærde dig hvor som helst. Du stræber efter fremgang og at tjene penge. Indimellem går du dog til yderligheder og henfalder helt til unødige udgifter og forbrug. Du har oftest mange bolde i luften, men skal passe på at bevare overblikket og undgå stress.

Nøgleord:
Skiftende, roterende, Urolig, Rastløs, nervøs, Hurtig tankegang, Hurtige penge, Impulsiv, Dristig, Livlig, slagfærdig, Kontaktskabende, Stræber efter fremgang, "Den fødte sælger", Hæmningsløs, I vigør

Klik her hvis du har fødselsdag d. 6, 15, 24

Dit grundtal er 6 og din planet er Venus. De typiske karaktertræk for en 6'er:

TEMPERAMENT:
Du er en kærlig, følsom og storsindet person, som altid hjælper andre. Ofte giver du for meget ud og glemmer at sætte grænser, hvilket gør dig ked af det og giver dig en følelse af at være blevet brugt. Da du samtidig kan være meget stædig, kan det medføre, at du sætter dem stolen for døren og har svært ved at tilgive udnyttelsen af din venlighed. Du har en udstråling, med magnetisk tiltrækning på andre. Blidhed er også et kendetegn, og du elsker at hygge, underholde og have det sjovt, gerne i familiens skød og venners lag. Det ville dog være godt for dig selv, hvis du lærte at ”klippe navlestrengen over” til dem, som du elsker, da disse måske kan føle, at de ikke altid får plads til at være sig selv.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Allerede i dine unge år vækkes din fordomsfrie interesse for erotikkens glæder. Du kan virke ret flirtende, da du har en speciel erotisk udstråling, som kan medføre jalousi hos din partner eller venner. Familien betyder meget for dig og du er beskyttende, opmærksom, omsorgsfuld og opvartende. Kvinden er den moderlige type, og dette forstærkes med alderen og manden bliver mere til hjemlig hygge.

ARBEJDSLIVET:
Du befinder dig specielt godt i den sociale sektor, hvor du kan bruge din medfødte omsorg for andre. Du er udholdende og vedholdende og møder op, når der er brug for dig, fordi du føler, det er nødvendigt. Du har også en tendens til at stille op i f.eks. foreningsarbejde, bestyrelser etc., hvor din hjælp og støtte kan komme andre til gavn. Den rene, ufordærvede natur spiller en stor rolle for dig, hvorfor vandringer i skov og på marker virker som en healende energi.

Nøgleord:
Sød, Blid, Flirtende, Magnetisk udstråling, Storsindet, Romantisk, Godtroende, "naiv", Hyggemenneske, "moderbindinger", Mægler, Stædig, stejl, Føle sig brugt, Underholdende

Klik her hvis du har fødselsdag d. 7, 16, 25

Dit grundtal er 7 og din planet er Neptun. De typiske karaktertræk for en 7'er:

TEMPERAMENT:
Du har medfødte spirituelle og clairvoyante evner. Du har en magnetisk udstråling, da du er født med ”engleenergier”. Du er venlig, hjælpsom og lattermild, men du har også en udpræget ”jeg-følelse”, som kan gøre dig noget egoistisk i din tanke- og handlemåde. Du kan være så hudløs ærlig og direkte, at du kommer til at såre andre, uden selv at lægge mærke til det. Er andre ligeså direkte overfor dig, kan du føle dig såret. For at retfærdiggøre dig selv, retter du sommetider anklager mod andre, fordi du inderst inde er sensitiv og usikker på dig selv. Din jeg-følelse og stædighed gør, at du kan lukke dig inde i en drømmeverden, hvor andre ikke skal forstyrre. Du påtager dig gerne entusiastisk store byrder og ansvar for at komme frem og få indflydelse og medbestemmelse til alles bedste.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Også i kærlighedsforhold vil du helst bestemme. Du har et stort behov for omveksling og med din anderledes og veludviklede fantasi sprudler du af ideer og indfald krydret med romantik. Du er meget intensiv, og oplevelserne skal helst være alt andet end kedelige.

ARBEJDSLIVET:
Du har et udtalt kreativt talent. 7 er de fremgangsrige kunstneres tal, ligesom også charmørernes og eventyrernes. Din veludviklede fantasi og mange ideer giver dig store muligheder for at nå til tops i forretningsverdenen. Din entusiasme og dine gode talegaver gør, at du kan føre det vidt. Du har imidlertid en tendens til at udsætte planerne, fordi der dukker andre ideer op. Anerkendelse og værdsættelse fra andre giver dig styrke til at fortsætte din fremfærd.

Nøgleord:
Spirituelle evner, 
Clairvoyant, Anderledes fantasi, Tlf. nr. til himlen, Magnetisk udstråling, Rastløs, Eventyrlysten, søgende, Romantisk, Gavmild, Usikker, Ængstelig, Udpræget "jeg" følelse, Udsætter ting/planer, Frihedstrang

Klik her hvis du har fødselsdag d. 8, 17, 26

Dit grundtal er 8 og din planet er Saturn. De typiske karaktertræk for en 8'er:

TEMPERAMENT:
Du har klippefaste meninger og holdninger, som du sjældent viger fra. Du kæmper med næb og kløer for det, du har sat dig for, hellere end at give op. Du er en egenrådig rebel, som helst ikke indgår nogen kompromiser. Din arrogance kan dog spænde lidt ben for din fremgang, og du kan føle dig misforstået og ramt på selvtilliden. Du skjuler helst følelserne bag din lidt barske facade, hvorfor andre kan opfatte dig som kold og arrogant, men bag facaden ligger tårerne. Engang imellem har du godt af en skulder at læne dig op ad. Inderst inde har du et stort hjerte og du kæmper for dem, du har kær.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Dine tilbageholdte følelser kan forvirre din partner. Du har svært ved at vise og sige, hvad du tænker og føler, hvorfor din partner ikke altid har det så nemt med dig. Du bliver let såret og er nærtagende over den mindste ting, som ikke går lige efter dine ønsker og behov, for du giver dig sjældent eller ofrer dig. Du er derimod meget tillidsfuld, hvis du har en partner, som giver dig den nødvendige troskab og tryghed.


ARBEJDSLIVET:
Med din stædighed, målrettethed og egenrådighed er du noget af en stræbsom individualist. Du gennemfører helst dine egne planer, uden at lytte til andres råd og formaninger, hvilket kan føre til konflikter. Du er oftest selv meget hårdtarbejdende og er god til at sætte andre i sving, for målet skal nås. Som chef udvises du oftest respekt, men til tider er det for at undgå at komme i karambolage med dig. Selv mener du, du gør det for alles bedste, så du forstår ikke altid omgivelsernes reaktioner.

Nøgleord:
Skæbnebetonet, 
Overlevelsesevne, Styrke, "Drive", handlekraftig, Egenrådig, Stædig, Målrettet, Fanatisk, excentrisk, Indesluttet, skjuler følelser, Misforstået, "arrogant", kold, Nederlag eller succes, Sår på sjæl, ofre, tab, Tårer, Mangel på selvtillid

Klik her hvis du har fødselsdag d. 9, 18, 27

Dit grundtal er 9 og din planet er Mars. De typiske karaktertræk for en 9'er:

TEMPERAMENT:
Du er stærk, modig og udholdende, så du klarer oftest enhver forhindring i dit liv, da du sjældent giver op. Du er ligefrem i din kritik overfor andre, som kan have svært ved at tage denne ligefremhed og hvad temperament angår, stod du bestemt ikke bagerst i køen. Du kan derfor blive opfattet som hård og kold og være årsag til splid og skænderier, men din kritik er sjældent personlig. Du udtrykker dig blot på din egen, direkte måde. Nogle 9’ere kan være mere blide i deres fremtoning, men dette skyldes ”angst” for egen styrke og temperament. Du kan godt lide at dominere og være i fokus. Du kan lide at more dig, dog af og til på andres bekostning. Inderst inde er du følsom og blid, hvilket andre vil se, såfremt du lukker dem ind bag skjoldet. 9’tallet et det Guddommelige tal, og du er født med spirituelle evner. Du bruger dem dog sjældent, før du får lukket op for dem. I så tilfælde vil du ændre dig og blive mindre materialistisk, mere fri og nuanceret.

KÆRLIGHEDSLIVET:
Du vil gerne være dominerende og toneangivende i dit forhold. Egentlig tåler du ingen opposition, men du har lært dig beherskelsens svære kunst. Har din partner en anden mening, behersker du dig udadtil, men inderst inde passer det dig ikke. Er dit parforhold velfunderet, står du gerne sammen med din partner, såfremt der opstår problemer udadtil.

ARBEJDSLIVET:
Du er en engageret, hårdtarbejdende person. Du har høje mål og med din viljestyrke og udholdenhed har du ofte fremgang. Du kender og forstår ordet magt, hvorfor du med din charme er god til at opnå indflydelse. Du formår at aktivere og give entusiasme til kolleger og underordnede, da de føler, at du kæmper for dem og vil deres bedste.

Nøgleord:
Diktatorisk, 
Dominerende, Hårdtarbejdende, Temperamentsfuld,. Ligefrem, Viljestærk, udholdende, Beslutsom, impulsiv, Selvstændig, egenrådig, Aktiverer andre, , Vil have kontrol, Leder, hær, politi, Selvtillid, Splid, skænderi, kritik, "Krig, vold, revolution", Virke hård/kold

end faq